Se incarca …

Triveo Media AD este agentie creatie, design, firma dezvoltare software, programare, cu peste 8 ani prezenta in Romania.
Agentia noastra este o echipa tanara, creativa, formata din designeri, programatori, copywriteri si account manageri. Echipa este formata din specialisti in web design, design print, design aplicatie, programare web, dezvoltare aplicatii online, ilustratii, dtp, programare, animatie flash, administrare retea, specilisti in marketing si PR a caror experienta poate deveni pentru firma sau agentia dumneavoastra un avantaj major de piata.
Firma nostra ajuta clientii in dezvoltarea afacerilor lor. Suntem o agentie de creatie puternica, tanara si entuziasta, o firma in crestere si dezvoltare. Suntem deschisi si receptivi, ne plac provocarile si nu renuntam niciodata la un proiect. Lucram in stransa relatie cu clientul pentru a gasi cea mai buna solutie tehnica si vizuala.
Tratam cu acelasi profesionalism proiectele mici, design de logo, design de print, flyer, mapa de prezentare, cu care tratam si proiectele mari, site-uri de prezentare, site-uri corporate, realizare magazine online, prezentari interactive, branding complet, dezvoltare manual de identitate sau o campanie de publicitate online.

Adresa

Adresa:

Str. Alecu Russo, Nr. 13-19, Sectorul 2, Bucuresti

GPS:

44.44714265051192, 26.108108902230583

Telefon:
Site web:
Contact Proprietar

Program de Lucru

Luni

9 - 18

Marti

9 - 18

Miercuri

9 - 18

Joi

9 - 18

Vineri

9 - 18

Sâmbătă

10 - 15

Duminică

Inchis

Caracteristici

Web Design

Web Design

SEO

SEO

Ambalaj Design

Ambalaj Design

Branding

Branding